Förra veckan var det mycket att fixa inför min och Lizzes 25-årsfest. Därför kom träningen lite i sista hand. Jag hann dock med min ridlektion och även en runda i skogen med Hästis. Jag längtar redan till nästa gång, han var så fin och lyssnade bra. Kämpade på med det jag bad honom om. Vi stötte på en orm när vi var ute, usch och fy.
Jag nästan bara tänkte att vi skulle öka i galoppen och han hängde med. Bästa känslan att få vara ett med hästen.
Glad hästtjej :)
 
Nu är den bästa tiden att vara i stallet, vintern gäller det bara att överleva.
 
Kram Rebecka
Jag får mycket träningsinspiration på Instagram. Både peppning men även tips på nya övningar.
Denna vill jag testa nästa gång på gymmet. Jag har provat en annan variant tidigare med stång och på bänk istället men denna verkar bättre.
Kram Rebecka
Frukost är den absolut godaste måltiden tycker jag. Särskilt gott är det att äta jordgubbar med mjölk som jag gjorde i morse. Mums.
Kram Rebecka
Dessa tre snyggningar hittar ni på Stadiums hemsida.
 
 
 
 
Hur går det för er? Idag ska jag göra 150 stycken.
 
Just nu är jag inne i en stressig period på jobbet. Lediga dagar gör att jag vill komma ifatt, det är lika mycket som ska göras fast på färre dagar. Tur att jag tycker att det är roligt. När det är såhär behöver jag träningen mer än annars.
Träningen är verkligen avkopplande för mig och överst på listan över avkopplande träning är ridlektionerna på tisdagar. Fullt fokus på hästen annars fungerar det inte. Hästintresset har börjat få ta lite mer plats och därför har jag köpt ny utrustning. Lyxigt med ny hjälm, jacka, byxor och strumpor. Från beige till blå. Bilder kommer. 
Bilden ovanför är från min, Johan och Bellas utflykt i lördags, vi tog en tur till Tingsryd (där jag köpte grejerna och där även bilden är tagen) för att senare åka vidare till Växjö för shopping. 
 
Kram Rebecka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var solen framme och då passade jag på att springa en runda. Dock blåste det riktigt mycket och halva rundan hade jag motvind men ändå lyckades jag med en bra runda. 3,5km inte så långt men bättre än ingenting. Låg på snitthastighet 6:18min/km, bra för att vara mig. 
 
Kram Lizette